Tuesday, April 30, 2013

—-♥♥-♥♥—ROSE IS RED—-♥♥-♥♥—

Greeting Text

Hari niey cik hajar nak cita sekit masa dalam kelas pagi tadi....cik hajar rasa bersalah je bila  tak tergo dia...bukan cik hajar tak nak tergo dia....kalau cik hajar tergo dia mesti banyak fitnah yang akan datang dari mulut orang yang tak pandai diam itu...


Hajar anggap dia macam kawan biasa je.....dulu kami pernah rapat.. semenjak hajar di fitnah hajar cuba lari dari dia.....hajar dah bosan bila orang asyik bercerita tentang kami berdua...


Hajar fikir dia dah lupa birthday hajar rupa nya dia tak lupa and dia pernah janji bila birthday hajar dia akan beri hadiah sticker hasil tanggan dia sendiri...Hajar  rasa terharu bila dia letak hadiah tu dekat atas kerusi hajar tdi...Hajar memang tak perasaan bila dia letak hadiah tu..Cikgu pun tersenyum bila hajar bukak hadiah tu...Walaupun kami satu kelas hajar btul2 tak perasan...terima kasih awak kerna awak tunaikan janji awak dulu....okey lah....tu je hajar dapat cerita...







8 comments :

Elih TBOE said...

Happy Birthday ye :) semoga ceria selalu...

http://blogofelih.blogspot.com/

Fifi Zaffida said...

hepy besday.. :)

Cik Amy said...

mulut org hajar..sabar je la...bkn mulut tempayan boleh tutup huhu

sayidah napisah said...

roses are red..sky is blue. selamat hari jadieww :)

Razil Tahir said...

jangan peduli cakap orang...
nanti kita sendiri yang sedih. maybe dia pun sedih taw...

papepun, happy birthday to you!!

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

CIK i l y said...

Salam ! datang nak bw dan follow ! :)

bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. please! tq so much !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

Budak Nakal said...

Selamat Hari Lahir^^