Friday, February 20, 2015

KINIKU KEMBALI LAGI :)

Greeting Text
HEY SEMUA....Sekian lama aku berdiam di dunia blogger..
kini aku kembali lagi.. aku menghilang sebuk sangat dengan study and keje..hiup merantau..memang sebuk sikit..

Sebenarnya...
aku nak cite pengalaman duduk kat tempat orang niey..
terlalu bnyk yg aku telah lalui sejak duduk dekat sini..mcm2 jenis manusia aku dah jumpe ade baik and ade yg mcm??susah nak ckp la.. ade yg manis ade yg pahit kan!!
ALHAMDULILLAH Setiap yang pahit itu aku dapat lalui dengan jaya nya maybe?? tak semua juga aku dpat dengan jayanya mesti ade gak kite rebah sesekali kan!!

Setiap kenangan itu gak aku blajar erti hidup yang kita tahu setiap hari mencabar diri kita untuk terus berusaha...thank you orang yang pernah hadir and menberi pengajaran dalam hidup aku.. kau telah menbuat aku lebih dewasa untuk menjalani kehidupan selepas niey.. aku akan tetap tersenyum dengn dunia penuh lakonan manusia yang hadir:) okey smpai kat sini je aku dapt kongsikan..insyaallah ade mase kite jumpe lagi..



1 comments :

Анна Лапина said...

В разделе, который вы сейчас просматриваете, собраны самые лучшие Индивидуалки в Киеве sex-ra.com Слишком слабый, чтобы работать, я писал книги и пьесы. Положительная индивидуалка с сексуальными наклонностями. Образованна (студентка факультета культуры). Общительна. Сексуальна.