Saturday, November 17, 2012

CIKGU TERSAYANG MENINGGAL DUNIA...SEDIH SANGGAT...

Greeting Text


Hari ini aku tiba2 je nak buka facebook...sbenar aku buka nak main game je..aku pergi lah home...tertekan lah pulak kat GROUP LEMBAGA PENGAWAS SMK BINTULU 2012/1013...Tekejut gilarr aku bila bca satu post kat situ...Cikgu yang menganjar aku PJK smasa tingkatan 1 dah  meninggal dunia di sibu...Cikgu tu meninggal dunia sbab kena kanser...Cikgu tu sangat lah baik dengan aku...cikgu tu slalu bgi aku nasihat...supaya belajar rajin2...jangan nak main je kje...sedih aku bila dengar dia dah meninggal dunia...baru je  setahun ku tak jumpa dia...















6 comments :

Rizan Abdul Ali said...

La tahzan..

AmyZana said...

agak sedih bila org yg ajar kita dah meninggal dunia. tp ape2 pun manfaatkanlah apa yg dia ajar sampai kite besar :]

zulhilmi tempoyak said...

takziah dari blogger tempoyakz.

Gadess.Butterfly said...

sabar lah ye .setiap yg hidup pasti akan merasai mati .

nur khalilah hassan said...

w'pun dia tiada ttp ilmunya sntiasa trsebar luas... sy follow awk.. :)

✿A I N A A✿ said...

sabar ye.... kalau ena ditempat sis pun, ena akan sedih...